Özhan meclis üyeliğinden feragat etti

AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Fatih Önkol'un meclis üyeliğinden istifa etmesi ile kendisine meclis üyeliği yolu açılan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, bu hakkından feragat ederek

GÜNDEM 4.09.2016 21:54:00 0
Özhan meclis üyeliğinden feragat etti

MAHALLELİ ÖZHAN’I BIRAKMADI

 

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Meclisi Üyeliği aday listesinde 12’nci sırada yer alan Çetin Özhan, seçim sonuçlarında meclise girememiş; sonrasında yapılan muhtarlık seçimlerinde ise Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı seçildi. Önceki gün AK Partili bir belediye meclis üyesinin istifa etmesi sonucu yedek ilk sırada bulunan Çetin Özhan, meclis üyeliği konusunda mahalle sakinleri ile istişare yaptı. Muhtarlarını çok sevdiklerini belirten mahalle sakinleri Çetin Özhan’ın muhtar olarak görev yapmaya devam etmesini istedi. Özhan da mahallelinin bu isteğini kırmayarak meclis üyeliğini geri çevirdi. Bunun üzerine listenin 13’üncü sırasında yer alan Metin Kanat Kapaklı Belediyesi’nin yeni meclis üyesi oldu.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

Konuyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çetin Özhan, “2014 yerel seçimlerinde Kapaklı’da AK Parti Belediye Meclis Üyesi listesinin 12’nci sırasında yer almıştım. Seçim sonucuna göre Meclis'e girememiştim. Önceki gün mecliste olan bir arkadaşımız işlerinin yoğunlu gereği istifa etmişti. Sıralama gereği bügünden itibaren Kapaklı Belediye Meclis üyesi olarak seçilmiş bulunmaktayım. Bildiğiniz gibi seçimlerden sonra Karaağaç 4 mahalleye bölündü ve ben de Kazım Karabekir Mahallesine muhtar seçildim. Mahalle sakinleri ile istişare ederek muhtarlık görevimi devam ettime kararı aldım. Belediye Meclis üyeliği görevimden istifa edip benden sonra sırada olan Metin Kanat kardeşimin Kapaklı Belediye Meclisinde Karaağacı temsilen görev almasını istedim. Ortak noktamız birimiz muhtar olarak birimiz de meclis üyesi olarak Karaağaç’a daha çok hizmet etmektir. Metin Kanat kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ