Çerkezköy takımına sahip çıkıyor

Çerkezköylü vatandaşlar ve esnaf 1911 Çerkezköy Spor Kulübü'ne sahip çıkmaya başladı. Forrest City yetkilileri, salon antremanlarını gerçekleştirmek için spor salonu işletmesinin kapılarÄ?

SPOR 4.09.2016 21:52:00 0
Çerkezköy takımına sahip çıkıyor

TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

 

1911 Çerkezköy Spor kulübü güç ve kondisyon antremanlarını Forrest City evlerinin spor salonunda gerçekleştirecek. Forrest City evlerindeki ilk antremanını geçtiğimiz gün gerçekleştiren oyuncular kendilerine sağlanan imkandan dolayı son derece mutlu olurlarken, salon işletmecisi ve aynı zamanda kulüp yöneticisi Serdar Sarımsak yaptığı açıklamada, "Takımımıza salonumuzun tüm imkanlarını sağlıyoruz. Ayrıca sauna ve hamam gibi olanaklardan da futbolcularımız yararlanabilecekler. Maddi ve manevi olarak her zaman takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sporcularımıza ve takımımıza destek olabilmek adına elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz." dedi.   

 

ŞANLIURFA’DA YEMEK KEYFİ

 

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’ya kampa gidecek olan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi; Şanlıurfa Restaurant’ın akşam yemeğinde konuğu oldu. Şanlıurfa Restauran’ta önceki gün saat 19.30’da düzenlenen akşam yemeğine 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Savaş, Hasan Pektaş, Sunay Çavuşoğlu ve Yakup Cin, 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Yüksel Ersan, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Keyifli geçen akşam yemeğinin ardından Şanlıurfa Restaurant önünde hatıra fotoğrafı çektiren 1911 Çerkezköyspor kafilesi; sabah 08.00’de 8 günlük kamp için Bolu’ya doğru yola çıktı. 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti ve futbolcuları saat 17.00 sıralarında kamp yapacakları otele vardı.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

 

Akşam yemeğinde kendilerini misafir eden Şanlıurfa Restaurant sahiplerine teşekkür eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Çerkezköy halkı takımı sahiplenmeye başladı. Önce Forestcity yönetimi spor salonlarının kapılarını kulübümüze ardına kadar açtı. Sonra da Şanlıurfa Restaurant bizi akşam yemeğinde ağırladı. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekler, Çerkezköylü diğer esnaflarımıza da örnek olacaktır. Bu takımın başarılı olabilmesi için her şeyden çok şehrin insanlarının desteğine ihtiyacı var” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ