MHP'de şok istifa

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Emin Yıldız, iddiaya göre MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile yaşadığı tartışma sonrası görevinden istifa etti. Yıldız,

GÜNDEM 3.09.2016 10:06:00 0
MHP

23 YOL SONRA TEKRAR İL BAŞKANI OLMUŞTU

 

MHP Genel Merkezi tarafından 22 Şubat 2016 tarihinde Tekirdağ İl Teşkilatı’nın kapatılması ile birlikte İL Başkanı Enez Kaplan da görevden alınmış; Kaplanın yerine Genel Merkez tarafından Ahmet Emin Yıldız Tekirdağ İl Başkanı olarak görevlendirilmişti. 1989-1993 yılları arasında MHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yapan Yıldız, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'i Tekirdağ'da ağırlamış ve 23 yıl sonra yeniden Tekirdağ İl Başkanı olmuştu.

 

İSTİFASI KABUL EDİLECEK Mİ?

 

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere Ankara’ya MHP Genel Merkeze giden Ahmet Emin Yıldız, toplantı sırasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile tartışma yaşadı. Tartışma sonrası Tekirdağ’a dönen Ahmet Emin Yıldız, hazırladığı istifa dilekçesini MHP Genel Merkezi’ne gönderdi. Yıldız’ın istifa dilekçesinin kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ