Torbacılara polis tokadı

 Uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını kararlılıkla sürüden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıy

GÜNDEM 2.09.2016 22:20:00 0
Torbacılara polis tokadı

Kapaklı’da Kazak Gölü’nde polis tarafından yapılan operasyonda 4’ü kullanıcı, 3’ü de torbacı olduğu iddia edilen toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.

 

POLİS UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDU

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında uzun süredir takip ettikleri 3 şüpheliyi, önceki gün saat 13.30’da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda yapılan operasyonla kıskıvrak yakaladı. 27 yaşındaki Tufan S., 21 yaşındaki Mustafa A. ve 19 yaşındaki Abdi İ., polis tarafından gözaltına alınarak ifadeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi’ne götürüldü. Operasyonda uyuşturucu kullandıkları iddia edilen Ali Ç., Serhat M., İlker U. ve Sezgin A. da polis tarafından gözaltına alındı.

 

7 ŞÜPHELİDEN 4’Ü SERBEST BIRAKILDI

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan ve polis merkezine götürülen 7 şüpheliden içici olduklarını itiraf eden 4 kişi haklarında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı. Uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen Tufan S. ile torbacı oldukları öne sürülen Mustafa A. ve Abdi İ. ise gözaltına alındı. Operasyon kapsamında aranan 3 şüphelinin üzerinde toplam 102 adet sentetik uyuşturucu, 8 adet uyuşturucu hap ve satılan uyuşturuculardan kazanılan toplam bin 66 TL para bulundu.

 

UYGULAMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Kapaklı Polis Merkezi’nde gözaltına alınan Tufan S., Mustafa A. ve Abdi İ., ifadelerinin alınmasının ardından geceyi nezarette geçirdi. Sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülen şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Üç şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderildi. Kapaklı Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayram temizliğine başladıklarını ve uygulamaların artarak devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ