Süleymanpaşa'da sinema keyfi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin insanları kaynaştırmak amacıyla geçtiğimiz yıl başladığı Açık Hava Sineması etkinlikleri bu yıl da devam ediyor.

GÜNDEM 2.09.2016 21:53:00 0
Süleymanpaşa

TELİF HAKLARI ÖDENDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda birliği sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla geçtiğimiz yıl başladığı Açık Hava Sineması bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günü hariç haftanın 6 günü Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında devam eden film gösterimlerinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylı filmler ve Türk Sinema Vakfı’ndan telif hakları ödenerek alınan Türk Sineması’nın birbirinden önemli filmleri Süleymanpaşa seyircisi ile ücretsiz olarak buluşuyor.

 

İŞTE PROGRAM

 

Saat 21.00’de başlayan film gösterimlerinde Süleymanpaşalılar açık havada dev ekranda film izleme keyfini yaşarken film gösterimleri şu şekilde devam edecek: “2 - 3 - 4 Eylül tarihlerinde 2. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali programı nedeniyle film gösterimi olmayacak. 5 Eylül Pazartesi günü Neşeli Hayat, 6 Eylül Salı günü Deli Deli Olma, 7 Eylül Çarşamba günü Pinokyo, 8 Eylül Perşembe günü Kaledeki Yalnızlık, 9 Eylül Cuma günü Balık, 10 Eylül Cumartesi günü Kırımlı.”

 

Marmara Haber