Yaz Spor Okulu sona erdi

Hayrabolu Belediyesi Yaz Spor Okullarına katılan öğrenciler katılım belgelerini önceki gün düzenlenen tören ile aldılar.

SPOR 30.08.2016 18:21:00 0
Yaz Spor Okulu sona erdi

O BİNAYI AKADEMİ YAPACAĞIZ

 

Törende kısa bir konuşma yapan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Bu dönem ki, yaz spor okulunun eğitim çalışmalarını tamamladık. 180 öğrencimizle çeşitli branşlarda güzel etkinlikler yaptık. Gelecek yıl etkinliklerimizin sayısını arttıracağız. Yakında Belediyemize bağışlanan binada Hayrabolu Belediyesi Selahattin Moralı Akademiyi yapacağız. Orada resimden tiyatroya, müzikten karikatüre, baleden halk topluluğu danslarına, futbol, basketbol, voleybol ve çeşitli spor branşlarıyla devam edeceğiz. Spor okulumuzu daha da kalıcı bir hale getireceğiz” dedi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

 

Başkan Altayoğlu, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızla Hayrabolu Belediyesi olarak 6 yaştan 66 yaşa kadar tüm vatandaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu. Tören sonunda, Hayrabolu Belediyesi Yaz Spor Okulları’na katılan minik sporculara madalya ve katılım belgeleri, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Hacet ve Birol Alagöz tarafından verilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Marmara Haber