Ücretsiz Umumi tuvalet

Süleymanpaşa'ya bağlı Kınıklar Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan umumi tuvaletler Pazar esnafına ve vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

GÜNDEM 28.08.2016 19:40:00 0
Ücretsiz Umumi tuvalet

MÜLKİYETİ BELEDİYEYE AİT

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi, Malkara yolu üzeri 33.km mevkiinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait bir alanda kurulan Kınıklar Mahallesi Köy Pazarı tezgahlarını Kınıklar Mahallesi çiftçilerine ücretsiz olarak kiralıyor. Yine aynı alanda bulunan umumi tuvaletler ise Süleymanpaşalılara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

 

HERHANGİ BİR BEDEL TALEP ETMEDİK

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Biz görevi devraldığımızda burada mahalle sakinlerimiz tezgahlarını açıyorlardı ama kira veriyorlardı. Baktık mülkiyet bize ait, tezgahlar daha korunaklı olsun istedik. Bu sistemi yaptık ve burada mahsullerini satan hiçbir mahalle sakinimizden herhangi bir bedel talep etmedik. Yine bu alanı ziyaret edecek Süleymanpaşalıları, yoldan geçerken uğrayan misafirlerimizi de hesaba katarak bir de tamamen ücretsiz umumi bir tuvalet yerleştirdik. Buradan geçen Süleymanpaşalılar hem taze köy mahsullerine ulaşsın hem de yolda oluşan ihtiyaçları giderebilecekleri bir dinlenme tesisi olsun" dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ