Yeşilay'dan Vali Ceylan'a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsu temenilerinde bulundu.

GÜNDEM 26.08.2016 19:15:00 0
Yeşilay

DEMOKRASİ NÖBETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Tekirdağ Yeşilay Şubesi Başkanı Şener Çelikayar ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürlüğü, Acil Hizmetler Müdürü Zafer Soykırlı da hazır bulundu. Vali Ceylan’a yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulunan Şener Çelikayar, “Demokrasi, milli irade ve kardeşlik nöbetleri için size teşekkür etmek istedik” dedi.

 

BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

Şener Çelikayar, daha sonra Tekirdağ Yeşilay Şubesi olarak gerçekleştirdikleri faaliyet ve çalışmalarla ilgili Vali Mehmet Ceylan’a bilgi verdi. Tekirdağ’da yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası konuşan Çelikayar, “Karşılıklı istişarelerde bulunduk. Bu görüşmeler ışığında birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı ümid ediyorum. Tekirdağ Yeşilay Şubesi olarak Valimiz Mehmet Ceylan Bey'e Tekirdağ'ımıza vereceği güzel hizmetler için şimdiden en kalbi teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Marmara Haber