Gecikmiş bir operasyon

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Çerkezköy'e gelen CHP PM üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda Artvin'de yaşanan saldırı ve Fırat Kalkanı ope

GÜNDEM 25.08.2016 20:29:00 0
Gecikmiş bir operasyon

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Saat 14.00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP PM üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, burada CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Partililer ile birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Yüceer, daha sonra Çerkezköy’deki şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Candan Yüceer’in bir sonraki durağı ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi burada ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın, Mustafa Seçkin ve Sinan Sifil tarafından karşılandı.

 

YATIRIMLARIMIZDA HİÇBİR SIKINTI YOK

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Oda olarak böyle ziyaretleri çok önemsiyoruz. Çünkü bu ziyaretler bizlere önem verdiğinizi gösteriyor. Biz burada Çerkezköy’ü temsil ediyoruz. Çerkezköy Türkiye’nin sayılı ilçelerinden birisidir. Ülkemiz çok korkunç bir darbe girişimini atlattı. Fakat bu durum sanayicimizin üretiminde ya da yatırımlarımızda hiçbir sıkıntı oluşturmadı. Ben yaşanan olayların etkisinin 2017’de kendisini göstereceğini düşünüyorum” dedi. 

 

CHP’NİN TERÖRE KARŞI DURUŞU ÇOK NETTİR

 

Çerkezköy TSO’nun ilçe ve ülke için önemine dikkat çeken Candan Yüceer ise “Çerkezköy bugün bir markaysa bu sizin sayenizdedir. Ülkemizde 15 Temmuz gecesi korkunç bir olay yaşandı. İnşallah el birliği ile bu günleri de atlatacağız” dedi. B asın mensuplarının Artvin’de yaşanan çatışma ve TSK’nın  Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili sorularını da yanıtlayan Yüceer, “Artvin’deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle kaybımız için Allah’tan rahmet diliyorum. CHP’nin teröre karşı duruşu çok nettir. Nereden, kimden gelirse gelsin teröre karşı her zaman karşı olduk. Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık. Umarım bir daha böyle bir saldırı yaşamayız” dedi.

 

YAPICI OLMAK ZORUNDAYIZ

 

Yüceer şöyle devam etti: “Bu ülkenin refaha, huzura, bilime, akla ihtiyacı var. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Baskıyla, zulümle, terörle olmuyor. Artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. Daha güzel şeyler üretmek için siyaset yapmak istiyoruz. Husumet üzerinden, kayıplar üzerinden değil… Yapıcı olmak zorundayız. Buna hepimizin ihtiyacı var. Suriye’yi görüyorsunuz. Bir bölge IŞİD’te, bir bölge Özgür Suriye Ordusu’nda, bir bölge rejim gücünde, bir bölge PYD’de. Birbiriyle acımasızca çarpışan, insan diyemeyeceğim insanlar var. TSK’nın Fırat Kalkanı operasyonu gecikmiş bir operasyon, fakat askerimizin orada olması biraz düşündürücü ve üzücü. Sınır ötesi operasyonlar bizim en son istediğimiz şeydir. Fakat gerekli olduğu durumlarda çaresiz kalınabiliyor. Şu an tek isteğimiz askerlerimizin sağ salim geriye dönmesidir” dedi.

 

ENGELLİLERİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE KATILDI

 

Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi daha sonra ÇTSO’dan ayrılarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Candan Yüceer Ağustos ayında dünyaya gelen TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri için düzenlenen toplu doğum günü partisine katıldı. Doğum günü partisine sponsor olan Taner Yavuz isimli bir vatandaş ayrıca derneğe iki adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Yavuz, Bu bağışı eski dondurmacı babam Ekrem Yavuz adına yaptım” dedi. CHP’li Yüceer de yaptığı bağıştan dolayı Taner Yavuz’u tebrik etti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ