Dekoratif lambalar yenileniyor

Edirne Belediyesi, Çilingirler Caddesi, Tahmis Meydanı ve bağlantı yollarındaki dekoratif aydınlatma direklerini yenileniyor.

GÜNDEM 25.08.2016 20:07:00 0
Dekoratif lambalar yenileniyor

26 ADET AYDINLATMA DİREĞİ YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

 

Edirne Belediyesi tarafından 2016 yılında Çilingirler ve Tahmis Meydanı’nın aydınlatılması için kurulan dekoratif aydınlatma direkleri zaman içinde deforme oldu. Bunun üzerine Edirne Belediyesi bu direkleri yenileriyle değiştirme kararı aldı. Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal ve Bakım Onarım Birimi tarafından yapılan çalışma ile Çilingirler Caddesi, Yeni Çarşı ve Tahmis Meydanı’nda bulunan 26 adet aydınlatma direği yenileriyle değiştirilerek, aydınlatma seviyesi daha kuvvetli ışık sistemleri kullanıldı.

 

ESKİLER BAŞKA NOKTALARDA DEĞERLENDİRİLECEK

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 4 gün süren çalışmanın tamamlandığını belirterek, bu bölgelerdeki eski aydınlatma direklerinin bakımlarının yapılarak diğer ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacağını söyledi. Gürkan, Çilingirler Caddesi, Yeni Çarşı ve Tahmis Meydanı’ndaki aydınlatmaların yetersiz kaldığı için yeni direklerde daha kuvvetli aydınlatma sistemlerinin kullanıldığını da kaydetti. Gürkan, diğer aydınlatma mekanlarındaki çalışmaların da periyodik olarak sürdürüleceğini ifade etti.

 

Marmara Haber