Çocuklar özgür büyüsün

Edirne Belediyesi, Kaleiçi'nde bulunan Cumhuriyet Parkı'nı yenileme çalışmalarına başladı. Yıkımı gerçekleştirilen parkı ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, parkta çocuk

GÜNDEM 24.08.2016 22:08:00 0
Çocuklar özgür büyüsün

CUMHURİYET PARKI YENİLENİYOR

 

Kaleiçi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı, mahalle halkının talepleri üzerine yenilenecek. Edirne Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilecek olan park, yeni ekipmanları ve yeni görünümüyle mahalle halkının kullanımına sunulacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ‘Çocuklar özgür büyüsün, özgür olsun’ sloganıyla yola çıktıklarını bu hedefle çocuklara özgür oyun alanları yaratmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

 

KISA SÜRE İÇİNDE YENİDEN HİZMETE AÇILACAK

 

Gürkan şöyle devam ett: “Uzun süredir bakımsız olan Cumhuriyet Parkı’nı yenileme kararı aldık. Ekiplerimiz şu anda parkın yıkımını gerçekleştiriyor. Kısa bir süre sonra yenilenerek hizmete sunulacak olan parkta çocuk oyun alanları, spor alanları, kaykay pisti ve basketbol sahası yer alacak. Park çeşitli ağaç ve bitkilerle yeşillendirilecek. Bankların, aydınlatmaların yer alacağı park çocuklarımızın ve ailelerinin hizmetine sunacağız. Çocuklarımıza özgür alanlar yaratma adına çalışmalarımız devam edecek.”

 

Marmara Haber