Kocameşe yolu asfaltlanıyor

Kızılpınar Mahallesi'nde Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan 5 kilometrelik Kızılpınar Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanı Yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından soğuk asfalt ile kaplanıyor. So

GÜNDEM 23.08.2016 19:12:00 0
Kocameşe yolu asfaltlanıyor

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi’nde Millet Caddesi ile Koca Meşe Mesire Alanı arasındaki 6 kilometrelik yol yapım çalışmalarını tamamladı. Stabilize malzeme ile düzeltme ve genişletme çalışması yapılan yolda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri soğuk asfalt çalışması yapıyor.

 

3 NOKTADA YAĞMUR SUYU GEÇİŞ MENFEZİ YAPTIK

 

Altyapısı Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan ve stabilize malzeme ile genişletilen yol hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Beş kilometrelik yola önce balans malzemesi dökerek altyapısını güçlendirdik. Ardından mekanik malzeme sererek yolumuzu soğuk asfalta hazır hale getirdik. Ayrıca 3 noktada yağmur suyu geçiş menfezi yaptık. Şuanda mıcır çekilmeye başlandı ve önümüzdeki haftadan itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından yolumuz soğuk asfalt ile kaplanacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ