Futbolcu fabrikası

Altyapıdaki birçok oyuncusunu A Takıma kazandıran ve birçok oyuncuyu da büyük kulüplere gönderen Kapaklı Sitespor; son olarak takımın başarılı oyuncularından Ersin Yılmaz'ı Galatasaray'a,

SPOR 23.08.2016 19:07:00 0
Futbolcu fabrikası

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’un U-13 takımında forma giyen Yusuf Yazıcı, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bucaspor ile sözleşme imzaladı.

 

BUCASPOR İLE ANLAŞTI

 

Altyapıya verdiği önem ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’da, U-13 takımı sporcularından Ersin Yılmaz’ın Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray ile anlaşmasının ardından; Kapaklı Sitespor U-13 ün takımının kaptanı Yusuf Yazıcı da Bucaspor ile anlaştı. 2003 doğumlu olan Yusuf Yazıcı, önceki gün itibariyle Bucaspor’da antrenmanlara başladı.

 

KAPAKLI’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

 

Kapaklı Sitespor U-13 Takımı kaptanı Yusuf Yazıcı’nın bucaspor’a transferi ile ilgili imza töreni yapma fırsatı bulamadıklarını belirten Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Biz oyuncumuzun transferi ile alakalı evraklarını Bucaspor’a gönderdik. Oyuncumuz şu anda İzmir’da ve Bucaspor ile idmanlara başladı. Kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz. Yusuf’un Türk futbolu için gelecek vaadettiğine inanıyor ve Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TÜRK FUTBOLU İÇİN DAHA BİRÇOK BÜYÜK YETENEK YETİŞTİRECEK

 

Daha önce de altyapıdaki birçok oyuncusunu A Takıma kazandıran ve birçok oyuncuyu da büyük kulüplere gönderen Kapaklı Sitespor; son olarak takımın başarılı oyuncularından Ersin Yılmaz’ı Galatasaray’a, U-13 takım kaptanı Yusuf Yazıcı’yı da Bucaspor’a gönderdi. Kapaklı Sitespor bu gidişle Türk futbolu için daha birçok büyük yetenek yetiştireceğe ve adeta bir “futbol fabrikası” diye nitelendirilebilecek bir kulüp haline geleceğe benziyor. Marmara Haber Gazetesi olarak Kapaklı Sitespor’u ülke futboluna olan katkılarından dolayı tebrik ediyor; kulüpten ayrılarak Galatarasay’a giden Ersin Yılmaz ile Bucaspor’a giden Yusuf yazıcı’ya da başarılar diliyoruz. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ