Yol verme kavgası kanlı bitti

Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi'nde yol verme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 28 yaşındaki A.M.'yi kafasına tüple vurarak yaraladığı öne sürülen 64 yaşındaki E

GÜNDEM 22.08.2016 20:13:00 0
Yol verme kavgası kanlı bitti

BAŞINA TÜPLE VURDU

 

Olay Saray’a bağlı Büyükyoncalı Mahallesi’nde meydana geldi.  İddiaya göre A.M. ve Engin S. arasında trafikte yol verme yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada A.M., kafasına aldığı tüp darbesiyle ağır yaralanırken; kavganın ardından C.S., B.P. ve Engin S. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralı A.M.’ye ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi lie olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı A.M. yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan A.M., daha sonra Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

A.M.'nin durumunu öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Sinir krizi geçiren yakınları, polis ve hastane güvenliği güçlükle sakinleştirdi. Diğer yandan jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan  C.S. ,B.P. ve Engin S., ifadelerinin ardından Saray Adliyesi’ne sevk edildi. C.S. ve B.P., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 64 yaşındaki Engin S. ise Denetimli Serbestlik kapsamında serbest bırakıldı. Durumu ciddi olan A.M.’nin ise Çorlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT