Her zaman sizlerin yanındayım

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine Subay Lojmanları içindeki Askeri Gazino'da moral yemeği verdi. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, "Sizler için ne yapsak

GÜNDEM 17.08.2016 19:44:00 0
Her zaman sizlerin yanındayım

Yemeğe, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

 

LANETLEDİ

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının konuşan Kaymakam Metin Kubilay,FETÖ darbe girişimini lanetledi. TSK içine sızan FETÖ/PDY mensupları tarafından cebir ve şiddet kullanılarak demokrasi, temel hak ve hürriyetlerin ortadan kaldırılmaya yönelik darbe girişiminde bulunulduğunu belirten Kubilay, "Bu girişim, milletimizin şanlı direnişi sayesinde bertaraf edildi. Şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet-devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini gösterdi. Milletimizin geleceğine yönelik olan darbe girişimine karşı kendini siper ederek şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR

 

Çerkezköy’ün darbe girişi sonrası her kesimiyle milli iradeye, Cumhurbaşkanına ve demokrasiye sahip çıktığını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, "Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Demokrasi nöbetlerinde sağlanan koordinasyon sayesinde en ufak bir olay dahi yaşanmadı. Kimsenin burnu bile kanamadı. 15 Ağustos itibariyle Çerkezköy’de 3’üncü hizmet yılımı doldurdum. Çerkezköy’de görev yapıyor olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Birlik beraberlik içinde çalışarak ilçemizi daha güzel yarınlara taşıma sorumluluğunda olduğumuza inanıyorum.Eğer biz bugün huzur içinde yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile siz değerli şehit ailelerimizi ve gazilerimizi kendi ailemiz gibi görüyoruz. Sizler için ne yapsak azdır. Sadece belli günlerde değil, her zaman sizlerin yanında olacağız."dedi.
Yemek, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın yaptırdığı duanın ardından sona erdi.

 

Haber / Celal KARAKURT