72 yaşındaki üniversitelinin kaydını Rektör yaptı

Edirne'de hurdacılık yaparak geçimini sağlayan ve Trakya Üniversitesi Tarih bölümünü kazanan 72 yaşındaki Şevki Kılıç'ın üniversiteye kaydını Rektör Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu yapt?

EĞİTİM 16.08.2016 19:22:00 0
72 yaşındaki üniversitelinin kaydını Rektör yaptı

Trakya Üniversitesi'nin 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın kayıt işlemleri Balkan Kongre Merkezi’nde oluşturulan Kayıt Merkezi'nde başladı. Yeni akademik yılın ilk kaydı üniversitenin Tarih bölümünü kazanan 72 yaşındaki Şevki Kılıç yaptırdı. Kılıç’ın kaydını ise Rektör Tabakoğlu yaptı. Şevki Kılıç'ı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu "72 yaşına rağmen okumaktan vazgeçmeyen, bu örnek davranışından dolayı kendisini kutluyorum.” dedi. arından da üniversite yayınların oluşan bir paket hediye etti. Rektör Tabakoğlu, bundan sonra da yayınlanacak olan kitaplardan kendisine hediye edeceğini belirtti.  

 

Üniversite kayıtlarını sürdüğünü belirten Rektör Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, "Diğer sevindirici bir olay da iki öğretim üyemizin çocukları da üniversitemizi kazanarak kayıtlarını öğretim üyelerimiz tarafından yapılması oldu. Bu kurumsallaşma yolunda üniversitemizin iyi bir yolda olduğunun göstergesi olarak kabul edilebilir.” dedi.

 

İKİZ KARDEŞLERDE AYNI ÜNİVERİSİTEYİ KAZANDI

 

Kayıtlarda Trakya Üniversitesini kazanan ikiz kardeşler dikkat çekti. İzmir’den gelen ve Edebiyat Fakültesi Balkan Dilleri Boşnakça Bölümünü kazanan Harun Karagöz ve Arnavutça gelen ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanan Ömer Çelik ile ikiz kardeşi Ekonometri Bölümünü kazanan Uğur Çelik kardeşler beraber kayıtlarını gerçekleştirdi.