Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine katıldılar

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde yaşamlarını birleştiren Aslıhan ve Talha Atalay çifti, düğünlerinin ardından gelinlik ve damatlıklarıyla son 'Demokrasi nöbetine' katıldı. Kalabalığın yo?

GÜNDEM 11.08.2016 19:55:00 0
Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine katıldılar

15 Temmuz gecesi askeri darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri dün akşam son buldu. Uzunköprü'deki  Adalet Meydanı'nda düzenlenen son nöbette renkli görüntüler ortaya çıktı. Düğünlerinden çıkan Aslıhan ve Talha Atalay çifti üzerindeki gelinlik ve damatlığı ile birlikte demokrasi nöbetine katıldı. Kalabalığın yoğun ilgi gösterdiği çifti davul ve zurna eşliğinde göbek atarak düğünlerini meydanda sürdürdü. Damat Talha Atalay, kalabalık tarafından omuzlara alınırken, darbe girişiminin olduğu ilk geceden itibaren eşiyle birlikte meydanlarda olduğunu ifade ederek, şöyle dedi: 

 

"Darbe girişiminin ardından eşimle birlikte her gece Adalet Meydanı'na gelerek nöbete katıldık. Düğün günü de nöbete devam etme kararı verdik. Düğün salonunda düzenlenen merasimimizin ardından yakınlarımızla beraber konvoy halinde Adalet Meydanına geldik ve düğün törenimize davul zurna eşliğinde burada devam ettik."