Sosyal alanın her alanında olmalısınız

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, engelli vatandaşların sosyal hayatın her alanında olmaları gerektiğini her fırsatta dile getirdiklerini söyledi.

GÜNDEM 11.08.2016 19:40:00 0
Sosyal alanın her alanında olmalısınız

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret eden Kaymakam Kubilay'ı, Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Kaymakam Kubilay, burada Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine hediye edilen aracı da inceledi. Araç yardımından dolayı Kaymakam Kubilay,  ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve tüm ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm üyelerine teşekkür etti.

 

Engelli vatandaşların sosyal hayatın her alanında olmaları gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini belirten Kaymakam Kubilay, "Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin de bu anlamda büyük bir çaba sarf ettiğini görüyoruz. Yapmış olduğumuz tüm proje ve etkinliklerde bizlerle beraber olan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Demokrasi Mitinglerinde de bizleri yalnız bırakmadı. Bu anlamda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile asker üniforması giymiş paralel devlet yapılanması Fetöteröristlerinin kalkıştığı hain darbe girişiminişiddetle kınıyor ve lanetliyorum.Darbe teşebbüsünde hayatlarını kaybeden tüm Şehitlerimizi saygı ile anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.