Demokrasi nöbeti Çarşamba günü sona erecek

İstanbul Yenikapı'da yapılan 'Demokrasi ve Şehitler' mitingi nedeniyle bir gün ara verilen Çerkezköy Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi Nöbeti kaldığı yerden devam etti.Meydanı doludan vatandaşlar darbecilere lane

GÜNDEM 9.08.2016 17:50:00 0
Demokrasi nöbeti Çarşamba günü sona erecek

Cumhuriyet Meydanındaki nöbete AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve eşi Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, Kaymakam Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TEKİRADĞ'DA SES GETİRDİK

 

Kur-an'ı Kerim tilavetinin ardından konuşmalara geçildi.  25. gecede yine meydanlarda olduklarını belirten  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Böyle güzel ve aziz milletiz ki 23 gece burada toplandık. Demek ki niyetlerimiz halismiş, dualarımız kabulmüş. Pazar günki mitingde Cumhurbaşkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan bir virgül koydu ve 'Çarşamba gününe kadar yarından itibaren yine toplanıyoruz' dedi. O kadar güzel anlamışız ki bugün yine meydanlardayız. Pazar günü Demokrasi ve Şehitler mitingine güzel bir katılım sağladık. Mitinge katılım sağlayan ve gidemeyip evlerinden izleyenlerden Allah razı olsun. Çerkezköy olarak Tekirdağ’da ses getirdik. Buradaki coşkuyu ise oraya taşıdık” dedi.

 

500 BİN YARDIM TOPLANDI
 

Darbe girişimini bir kez daha lanetlediğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Bu meydanları boş bırakmadığınız için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, devletimize, milletimize, bayrağımıza, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktığınız için sizlerle gurur duyuyorum. "dedi. 15 Temmuz şehitleri ve gaziler için açılan yardım kampanyası ile ilgili de bilgi veren Kaymakam Kubilay, “6.iş gününde 500 bin TL yardım toplandı. Bir kez daha iş adamlarımızı, sanayicilerimizi, meslek odalarımıza teşekkür ediyorum ve kampanyaya destekte bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

YERLERİNDEN BİLE KALKAMAYACAKLAR

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğanz ise, "15 Temmuz’dan bu yana 7‘den 77’ye tüm kardeşlerimiz ile tüm dünyaya ders verdik. Demokrasi zaferini birlikte kazandık. Söz konusu millet, vatan ve bayrak ise gerisi teferruattır. Bu hainler bir daha darbeye değil, kalkışmaya yerlerinden bile kalkamayacakladır" ifadelerini kulandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ