Meydanları boş bırakmayın uyarısı

FETÖ darbe girişiminin ardından Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında başlatılan ve aralıksız süren Demokrasi Nöbeti'nde 3. hafta geride kaldı.Nöbete eşi HEMA Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan ile

GÜNDEM 5.08.2016 18:51:00 0
Meydanları boş bırakmayın uyarısı

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi Nöbetine, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem ile çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal marşının okunmasının ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Fevzipaşa Camii İmamı İsmail Bütün Kur-an'ı Kerim tilaveti okundu.

 

SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ

 

TBMM'deki çalışmaların ardından meydana geldiklerini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, "Günlerdir burada bizlerle ve sizlerle birlikte olan başta Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay beyefendiyi olmak üzere siz değerli vatandaşlarımızı kutluyorum. Burada karşılıklı bir etkileşim söz konusu, siz bizden bizde sizden güç alarak şanlı mücadelemizi bu günlere kadar getirdik. Pazar günü yapılacak olan son miting nerede olursa olsun talimatlara uyarak meydanları dolduracağız. Su uyur düşman uyumaz, dikkatli olacağız."dedi.
Nöbet, günün ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

Haber / Celal KARAKURT