Bin paket, 5 ayda dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce Mart ayında başlatılan "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında hazırlanan bin adet hediye paketi, 5 ay içinde dağıtıldÄ?

GÜNDEM 4.08.2016 21:30:00 0
Bin paket, 5 ayda dağıtıldı

6 ÇOCUK AMELİYATLA SÜNNET OLACAK
 

Çerkezköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirmeye devam ediyor. Yetkililer, “Bu yılki sünnet programı kapsamında ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin 250 çocuğunu, Özel Optimed Hastanesi’nin de katkıları ile 1 kuruş dahi almadan sünnet ettirdik. Çocuklarımız lokal anestezi yöntemi ile sünnet edilirken; 6 çocuğumuzun sünneti ise bazı sağlık problemleri nedeniyle daha sonra belirlenecek tarihlerde ameliyatla yapılacak” dediler.

 

7 AY İÇİNDE TOPLAM 7 BİN 200 KİŞİLİK TAZİYE YEMEĞİ DAĞITTIK

 

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün son 7 ay içinde toplam 7 bin 200 kişilik taziye yemeği yardımında bulunduğunu kaydeden yetkililer, “Vatandaşlarımızın acılı günlerinde onlara destek olmak amacıyla başlattığımız bu uygulama, memnuniyetle karşılanıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla ülkemizin her yerine cenaze nakil işlemleri de ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor” ifadelerini kulandılar.

 

HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ DEVAM EDİYOR

 

Mart ayında başlatılan “Hoş geldin Bebek” projesi hakkında da bilgi veren Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüyetkilileri, “Mart ayından bu yana toplam bin aileye ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında hazırlanan hediye paketlerinden verdik. Bu paketlerde biberon, emzik, ıslak mendil, bebek bezi, çorap, elbise ve battaniye bulunuyor. Vatandaşlarımız, bu mutlu günlerinde Çerkezköy Belediyesi’ni yanlarında görmekten büyük memnuniyet duyuyor. Projemiz, bundan sonra da devam edecek” diye konuştular.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ