Yeni Başsavcıya hayırlı olsun ziyareti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun son kararnamesi ile Yalova Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nden Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Önder Kemal Sekücü'yü, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yöne

GÜNDEM 4.08.2016 21:17:00 0
Yeni Başsavcıya hayırlı olsun ziyareti

Ziyarete Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Haluk Perçin Bayındır, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin katıldı.

 

Oda hakkında bilgiler veren Başkan Enis Sülün; "Şuan itibari ile 6 bin 700'ün üzerinde aktif üyesi ile Trakya'nın en büyük Ticaret ve Sanayi Odası konumundayız. Ticaret ve Sanayi Odamıza yakışır bir yönetim anlayışı ile Çorlu'da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz. Dinamik yönetimimiz ile odamız, bölgemizde hizmet veren bütün Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek, Çorlu için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışmaktadır" dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, "Buraya gelmeden önce Çorlu hakkında bilgiler aldım. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği faaliyetler iş dünyası için son derece önemlidir. Dünya değişiyor, ülkemiz gelişiyor. Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Çorlu halkının arasında güzel bir birliktelik olduğunu gördüm. Hep birlikte el ele vererek daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.