Minikler için tecrübe oldu

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün 7 sporcusu, 200 sporcunun katıldığı Minikler Türkiye  Taekwando Şampiyonasında ilk 16'ya girmeyi başardı.

SPOR 29.07.2016 20:09:00 0
Minikler için tecrübe oldu

Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Minikler Türkiye  Taekwando şampiyonasına Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü 7 sporcusu ile katıldı. Minik taekwandocular, 200 sporcunun arasında ilk 16'da yer aldı.

Şampiyonaya katılan sporcularının madalya için mücadele ettiğini belirten Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, "Ancak kendilerinden daha güçlü rakiplerle eşleşmelerine rağmen her biri yaptığı beş maç sonunda şampiyonada ilk 16 sporcu arasına girmeyi başardı. Bu da kendileri için çok önemli bir başarı. Madalya alamadık ama en azından sporcularımızın önümüzdeki şampiyonalarda madalya alacakları yönünde sergiledikleri mücadele ile hem yeteneklerini ortaya koydular, hem de tecrübe edindiler. Çünkü bu tür şampiyonaların müsabakalardaki atmosferi normal turnuvalara göre çok daha başka oluyor.En ufak yani saniyelik bir hata bile maçı kaybetmenize neden oluyor.Madalya alamadık ama en azından şampiyonaya katılan bir çok kulübe göre ilk 16 sporcu arasında yer alan sporcularımız başarılı oldular.İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda her birinin madalya alacaklarına inanıyorum. Bu şampiyonada büyük bir tecrübe edindiler.”dedi.
Şampiyonaya ise, 27 kiloda Sude Naz Kaya,Mecit Can Doğan, 50 kiloda Muammer Uzun,30 kiloda İsmail Altıntaş ve Hazar Emre Sel,33 Kiloda Alperen Ayaz,57 kiloda Ahmet Karsanba katıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT