Her Mahalleye Atatürk Meydanı yapılacak

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe sınırları içindeki her mahalleye bir Atatürk Meydanı ve çocuk parkı kazandırmak için çalışma başlattı.

GÜNDEM 27.07.2016 22:09:00 0
Her Mahalleye Atatürk Meydanı yapılacak

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının ardından köyler mahalle statüsüne alınmıştı. 73 mahallesi bulunan Süleymanpaşa Belediyesi, bu mahallelere Atatürk Meydanı kazandırmak için çalışmalara başladı. Ayrıca bu mahallelere çocuk oyun parları da yaplacak,
Çocuk oyun alanlarını yapmayı sürdürdüklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,  "100. Yıl Mahallesinde büyük bir çocuk oyun alanı düzenleniyor. 30 adet çocuk parkı da bu yılın sonuna doğru düzenlenmiş olacak. Bütün köyden mahalleye dönen beldelerimize birer çocuk oyun alanı koymayı planlıyoruz. Geçen sene bir kısmına koymuştuk, bu senede bir kısmına koyduk, önümüzdeki yıl, yani 3. periyotta hepsi tamamlanmış olacak. Ve her beldemizin bir çocuk parkı olacak. Her köyden mahalleye dönen yerleşim alanımıza bir meydan yapıyoruz ve bunlar Atatürk meydanları olacak ve her birinde birer Atatürk anıtı ya da büstü olacak. Bununda çalışmalarını yapıyoruz." ifadelerini kullandı.