Yaz'ı öğrenerek geçirecekler

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri için başlatılan çeşitli branşlardaki yaz kursları Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde başladı.

GÜNDEM 26.07.2016 20:17:00 0
Yaz

12 ayrı branşta toplam 672 öğrencinin katıldığı kurslarda öğrencilere, satranç, mental aritmetik, voleybol, basketbol, futbol, yüzme, gitar, keman, bateri, piyano, halk oyunları ve bale eğitimi veriliyor.
Yaz kurslarının yaz sonuna kadar süreceğini belirten Süleymanpaşa Konservatuarı Şefi Salih Demirci, ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlere katılımın yüksek olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın talimatı ile başladığımız ve 12 branşta açtığımız kurslarımıza 672 öğrenci kayıt oldu. Öğrencilerimizin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmek istemeleri bizleri mutlu etti. Yaz sonuna kadar devam edecek ücretsiz kurslarımızda gelişim çağındaki çocuklarımıza yeni bir ilgi alanı yaratabilir, gelişiminde en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize."dedi.