Eski sevgiliden gelen mesaj sonrası kan aktı

Saray'da A.H., 4 ay önce S.D. ile evlenen eski sevgilisinin cep telefonuna mesaj atınca kan aktı. Mesajı okuyunca çılgına dönen koca S.D., A.H.'yi, A.H.'de S.D.'nin ağabeyi S.D.'yi bıçakla yaraladı.

GÜNDEM 13.07.2016 17:59:00 0
Eski sevgiliden gelen mesaj sonrası kan aktı

Olay, eski Tekel Meydanında meydana geldi. İddiaya göre, askerden yeni gelen ve bir fırında çalışan A.H., iddiaya göre evli olan eski sevgilisi  Ç.D.'nin cep telefonuna aşk içerikli mesaj attı. Mesajı gören S.D. ise çılgına döndü. Bunun üzerine S.D. ve ağabeyi S.D., A.H. ile eski Tekel meydanında karşılaştı. Burada çıkan kavgada, A.H., S.D.'nin ağabeyi S.D.'yi boynundan bıçakladı. S.D. ise A.H.'yi sol göğüs ve kalça kısmından bıçakla yaraladı. Ardından da yanındaki kuru sıkı tabancayla da havaya 3 el ateş etti.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ise sağlık ekibi sevk edildi. Polis, S.D'yi gözaltına alırken, yaralanan A.H. ve S.D. ambulansla ilk olarak Saray Devlet hastanesine kaldırıldı.
Burada yapılan ilk müdahalenin ardından A.H. Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine, boynundan yaralanan S.D. ise Çorlu'daki bir hastaneye sevk edildi. hayati tehlikesi bulunmayan A.H. ise İrmet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi.
Çorlu'daki bir hastanede tedavisi süren S.D.’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ