Vatandaşın Pazar endişesi olmasın

Çerkezköy Belediyesi'nin Pazar esnafına yönelik verdiği iftar programında konuşan Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, "Pazar Yeri'nde tezgahları 2 Temmuz Cumartesi akşamÄ

GÜNDEM 1.07.2016 20:14:00 0
Vatandaşın Pazar endişesi olmasın

KATILIM YOĞU OLDU

Mahallelere sokak iftarı programlarını tamamlayan Çerkezköy Belediyesi önceki gün de Kapalı Pazar Yeri önünde kurduğu iftar sofrasında Pazar esnafı ile birlikte oruç açtı. Pazar Yeri’ndeki iftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, Pazar esnafı ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

TEZGAHLAR BU AKŞAM KURULUYOR

İftar sonrası Çerkezköy halkına müjde veren Pazarcılar Derneği Başikanı Cevdet Aydemir, “İlçe halkının bayramda ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılaması için Çerkezköy Pazarcılar Derneği yönetimi olarak Pazar esnafımızla bir toplantı yaptık. Toplantı sonunda Pazar Yeri’nde tezgahları 2 Temmuz Cumartesi akşamı kurmaya ve 4 Temmuz Pazartesi akşamına kadar aralıksız bir şekilde halkımıza hizmet etmeye karar verdik” dedi.

 

HALKIMIZ İHTİYAÇLARINI PAZARIMIZDAN TEDARİK EDEBİLİR

9 günlük bayram tatili nedeniyle Pazar kurulmayacak diye bir şeyin söz konusu olmadığını kaydeden Başkan Cevdet Aydemir, “Bayram olması nedeniyle esnaf sayısı az olabilir. Fakat biz Cumartesi akşam saatlerinden Pazartesi günü akşam saatlerine kadar aralıksız hizmet vereceğiz. Halkımız ihtiyaçlarını pazarımızdan tedarik edebilir” dedi. Aydemir konuşmasının sonunda tüm Çerkezköy halkının ve İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

 

Marmara Haber