TESKİ'yi yıpratmaya çalışıyorlar

TESKİ (Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri) Genel Müdürlüğü yetkilileri, yerel basında yer alan "Büyükşehir vatandaşla yollarını ayırdı" haberleri ile ilgili aÃ

GÜNDEM 1.07.2016 20:12:00 0
TESKİ

TESKİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan haberde TESKİ’nin Haziran ayının başlarında Malkara’ya bağlı Dereköy Mahallesi’nde yaptığı çalışmalardan sonra kullanılan iş makinalarını, Dereköy Mahallesi girişine, yolu kapatacak şekilde bıraktığının yazıldığını belirten TESKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Dereköy Mahalle Muhtarı bu durumu TESKİ’ye bildirmiş. TESKİ yetkililerinin herhangi bir işlemde bulunmaması üzerine Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel aranmış. Sonrasında da sorun halledilmiş ve araçlar bulundukları yerden çekilmiş. Haberde bahsi geçen konu kurumumuz tarafından incelenerek değerlendirilmiştir” dedi.

 

KONUYU YARGIYA TAŞIYACAĞIZ

TESKİ’nin belirtilen tarihlerde Dereköy Mahallesi’nde herhangi bir içme suyu, kanalizasyon ya da yağmur suyu hattı çalışması yapmadığı belirtilen açıklamada, “Buna bağlı olarak Mahalle girişinde de herhangi bir iş makinası bırakılmamıştır. Ayrıca Dereköy Mahalle Muhtarı Adil İnal’ın da TESKİ Genel Müdürlüğü’ne verdiği dilekçe ile konuya açıklık getirilmiştir. Haberde bahsi geçen konunun TESKİ Genel Müdürlüğü ile hiçbir ilgisi olmadığı halde, TESKİ yetkilileri ile bilgi paylaşılmadan, haberin doğruluğu araştırılmadan sürekli haber yapılmaktadır. Bu tarz haberler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürlüğünü yıpratma ve kamuoyunda algı yaratmaya yöneliktir. Konu yargıya taşınarak gerekli başvurular yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

Marmara Haber