Üç kulüp Çerkezköy'de ortak çalışma yaptı

Türkiye Minikler Taekwando Seçme müsabakaları öncesinde Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, Kırklareli Kırklar Yıldız Spor Kulübü ve Çorlu Doruk Spor Kulübü önceki gün Çerkezköy Şampiy

SPOR 29.06.2016 18:39:00 0
Üç kulüp Çerkezköy

“UYGUN BULDULAR”

18-19 Temmuz tarihleri arasında Muratlı’da gerçekleştirilecek turnuva öncesi başarı bekleyen Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü,Çorlu Doruk Spor Kulübü ve Kırklareli Kırklar Yıldızı Spor Kulübü antrenörleri sporcularına taktikler verdi. Çalışmaların çok faydalı bir şekilde geçtiğini kaydeden Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “ Ortak antrenman yapmak için üç kulüp antrenörleri arasında görüşler vardı. Kendilerine ise ev sahipliği yapacağımızı ve çalışmalarımızı ise hep birlikte yapabileceğimizi söyledik. Ortaklaşa  güzel bir çalışma yaparak müsabakalara daha iyi hazırlanabileceğimizi kendilerine söyledim ve yerimizi gören kulüp antrenörleri uygun buldular” dedi.

 

“FAYDALI ÇALIŞMA OLDU”

Vural “ Gerçekten üç kulübünde de sporcuları gayet başarılı bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor. Sporcularımızın azmi,hırsı ve mücadeleci ruhu biz antrenörleri çok mutlu etti. İnşallah seçme müsabakalarında da ayni şekilde mücadele sergileyecekler ve başarılı olacaklardır. Üç kulübün bu ortak antrenman çalışması hem spor kulüplerine hemde sporculara çok faydalı bir çalışma oldu.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN