Saray sevilen Başkanını kaybetti

Saray Belediyesi eski Başkanlarından Dr. Mahmut Halilciklioğlu, önceki gün böbrek yetmezliğinden tedavi gördüğü İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

GÜNDEM 28.06.2016 18:43:00 0
Saray sevilen Başkanını kaybetti

VEFATI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

1999 yerel seçimlerinde Saray Belediyesi eski Başkanlarından Eroğan Kaplan’ın listsinden meclise giren Dr. Mahmut Halilciklioğlu, Erdoğan Kaplan’ın milletvekili adayı olmasının ardından 1.5 yıl boyunca Belediye Başkanlığına vekalet etti. 2004 seçimlerinde CHP’den belediye başkanı adayı olan Dr. Mahmut Halkilciklioğlu seçimleri kazanıp Belediye Başkanı oldu. Saray’da yediden yetmişe her kesim tarafından sevilen bir başkan olmayı başaran Halilciklioğlu’nun vefatı Saray ve bölgede büyük üzüntü yarattı.

 

73 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Mahmut Halilciklioğlu, Saray’ın sorunlarının giderilmesinde ve halkın sıkıntılarının çözümünde özverili çalışmaları ile ilçe halkı tarafından çok sevildi. Normal yaşantısında olduğu gibi Belediye başkanlığı görevi süresince de halkla iç içe olan ve her zaman ilçenin ve ilçe halkın menfaatlerini savunan Halilciklioğlu, 73 yaşında hayatını kaybetti. Mahmut Halilciklioğlu’nun vefatı ilçe halkını mateme boğdu. Halilciklioğlu’nun naaşı, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Haber / Seyit SÜREN