Çerkezköy böyle güzellik görmedi!

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan Ayı dolaysıyla geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarları kapsamında Atatürk Caddesi'nde kurduğu iftar sofrası, ortaya çok güzel görüntülerin çıkmasÄ

GÜNDEM 27.06.2016 17:06:00 0
Çerkezköy böyle güzellik görmedi!

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Çerkezköy Belediyesi bu yılki 9’uncu iftar sofrasını önceki akşam Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kurdu. Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk ve Fatih Caddesi üzerinde verilen sokak iftarına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve yaklaşık 2 bin 500 vatandaş katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle çok sayıda vatandaş oturacak yer bulamazken, birçok vatandaş da orucunu açabilmek için ekmek, su ve çatal bıçak bulamadı.

 

DAYANIŞMA RUHUNA KATKIDA BULUNUYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kuruyoruz. Mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşturmaya gayret ediyoruz. Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Şimdiye kadar Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar, Bağlık, İstasyon, Fevzipaşa ve Veliköy mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün de aynı mutluluğu Gazi Osman Paşa Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” dedi.

 

SON İFTAR GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ’NDE

Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarlarının 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde verilecek olan sokak iftarı ile sona ereceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Haziran Salı günü Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek sokak iftarına tüm Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerinin davetli olduğunu ifade etti.