Umutluyuz

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Minikler Türkiye Şampiyonası seçme müsabakalarına iddialı hazırlandıklarını söyledi.

SPOR 27.06.2016 16:59:00 0
Umutluyuz

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün başarılı Antrenörü Vural Ayaz, miniklerde başarılı olmak için sıkı bir çalışma sergilediklerini belirterek, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak kulümümüzde her yaştaki oyuncuların başarılı olması için canla başla çalışıyoruz. Ancak kulübümüzde bu güne kadar miniklerde ülke çapında başarıyı yakalamış sporcumuz olmadı. Miniklerde de ülke çapında ve uluslar arası arenalarda başarıyı yakalamak için çok çalışıyoruz” dedi.

 

SPORCULAR ÇOK HIRSLI

Antrenör Vural Ayaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Taekwando Federasyonu’nun 18-19 Temmuz tarihlerinde Muratlı ilçesinde gerçekleştireceği Türkiye Minikler Taekwando Şampiyonası seçme müsabakalarında başarılı olmak için aralıksız ve sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçme müsabakalarının önemini sporcularımıza anlattık ve onlar da bunun kendilerinin geleceği için önemli olduğunu anladılar. Çok hırslı ve istekli olarak çalışmalara aksatmadan devam ediyorlar. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak ilçemizden her kategoriden Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları çıkartmak en büyük hedefimiz. İlçemiz ve bölge sporunun kalkınmasına katkı sağlamak için çalışıyoruz. Seçmelerden umutluyuz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN