Mucize kurtuluş

Çorlu'da,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği taş yüklü kamyon, hafif ticari aracın üzerine devrildi. Kazada araç kağıt gibi ezilirken, içindeki 5 kişi mucize eseri kazayı yaralı olarak at

GÜNDEM 26.06.2016 18:33:00 0
Mucize kurtuluş

Kaza, Önerler Mahallesi üzerinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini yitiren Yakup Toprakçı yönetimindeki taş yüklü kamyon, önünde giden Osman Güleroğlu’nun kullandığı hafif ticari aracın üzerine devrildi. Kazada, kamyon ile dorsesindeki taşlar aracın üzerini kapladı. Hafif ticari araç kağıt gibi ezilirken, çevredekiler hemen, polis,itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

GÖRENLER ŞAŞIRDI
Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri hemen kurtarma çalışmalarına başladı. Ekipler, uzun uğraşlar sonucu hurdaya dönen araçtan Furkan Güleroğlu, Eylül Meriç, Muhammed Güleroğlu, Maviye Güleroğlu ve sürücü Osman Güleroğlu'nu dışarı çıkarttı. Kağıt gibi ezilen bu aracı görenler büyük şaşkınlık yaşarken, 5 kişinin sağ çıkarıldığını duyunca durumu mucize olarak nitelendirdiler.
Hafif ticari araçtan kurtarılan 5 kişi ile kamyonun sürücüsü Yakup Toprakçı ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.