Hayrabolu'ya yeraltı otoparkı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu'da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

GÜNDEM 24.06.2016 17:52:00 0
Hayrabolu

Proje ihalesi kapsamında meydan düzenlemesi uygulama projeleri ile yeraltında 3 kat otopark alanı tasarımı yapıldı. 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip yeraltı katlı otoparkında bisiklet park alanı ile 1 adet araç yıkama hizmet alanı da bulunacak. Otopark alanının yanı sıra 4000 m2’lik şehir meydanı yeşillendirmesi, süs havuzları ve 3 adet heykel çalışmasını da içeren projede meydan alanı; halk için Konser ve tören alanları ile açık oturma alanları da halkımızın hizmetine sunulacak. 

Tekirdağ’ın prestij projelerinden biri olmaya aday Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve peyzaj düzenleme projesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yapım ihalesi aşamasına geldiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, “Proje ihalesi de gerçekleştirilen proje için yapım ihale aşamasına geldik. 4000 m2’lik bir alanda sadece katlı yeraltı otoparkı değil, halkın kullanabileceği yeşil alan, oturma alanları, konser alanları de yer alacak ve çevre düzenlemesi ile Hayrabolu’ya yeni bir canlılık katacak prestij projesi olacak. Yapım ihalesinin ardından en kısa zamanda çalışmalar başlayacak. Şimdiden Hayrabolumuza hayırlı olsun. Ulaşım Dairesi olarak diğer ilçelerimizde de önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.