Çorluspor 1947'den transfer atağı

Kulübün 70. kuruluş yıldönümünde Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Çorluspor 1947, bu doğrultuda transfer çalışmaların sürdürüyor.

SPOR 24.06.2016 17:47:00 0
Çorluspor 1947

Geçtiğimiz günlerde orta saha futbolcusu Celalettin Topçu ve stoper mevkiinde görev alan Düzcespor'un takım kaptanı Umut Gedik'in transferini sonuçlandıran Çorluspor 1947; geçtiğimiz yıl Afjet Afyonspor'da BAL Ligi şampiyonluğu yaşayan 1989 doğumlu Erkan Kavak'ı renklerine bağladı.

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çorluspor 1947 Transfer Komitesi Başkanı Oktay Çolpan; Bölgesel Amatör Ligi'nde mutlak başarı amacıyla yola çıktıklarını belirtirken sağ bek bölgesine 2. lig tecrübesi ve hedefleri bulunan Erkan Kavak ile güçlendirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Yeni transfer Erkan Kavak'ın kariyerinde Afjet Afyonspor, Karagümrük ve Küçükçekmece kulüplerinde şampiyonluğu bulunuyor. Ayrıca Batman Petrolspor, Çengelköy , Güngören takımlarında 2.,3. ve Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunan başarılı savunma oyuncusu Erkan Kavak ayrıca Fenerbahçe altyapısı ve Türkiye U-18 milli takımında da görev yaptı.
İmza töreninde bulunan ve yeni transferlerin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Çorluspor 1947 Halkla İlişkiler'den sorumlu yönetim kurulu üyesi Şemsi Turhan, futbolcuya başarılar dilerken; taraftarı heyecanlandıracak ve kulübü hedeflerine ulaştıracak bir çok transferin önümüzdeki günlerde imza atacağını belirtti.