Personele, iş güvenliği eğitimi

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve İş Güvenliği Birimi tarafından belediye personeline yönelik verilen hizmet içi eğitimler devam ediyor.

GÜNDEM 21.06.2016 18:24:00 0
Personele, iş güvenliği eğitimi

Belediye personelinin daha sağlıklı ortamda çalışmasını sağlamak, iş yerinde alınması gereken önlemler hakkında farkındalık yaratmak adına “Kişisel Koruyucu Donanım Kullanımı ve iş Ekipmanlarının Güvenli Kullanımı” ile “İş Kazalarının Sebepleri ve Korunma Prensipleri” konulu eğitimler, Edirne Belediyesi’ne bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı ve İşyeri Hekimi Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile İş Güvenliği Uzmanı Endüstri Mühendisi Özgür Cengiz tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde personel olması muhtemel iş kazaları konularında bilgilendirildi.İş Kazalarının yaşanmaması için alınması gereken önlemler hakkında bilgi veren Tanrıkulu, “Edirne Belediyesi olarak sizlerin sağlıklı bir ortamda çalışması bizler için en temel prensipleri arasında yer almaktadır. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz” dedi.
İş Güvenliği Uzmanı Endüstri Mühendisi Özgür Cengiz ise İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Yönetmeliğine uygun olarak; Edirne Belediyesi hizmet içi eğitimleri İş Yeri Sağlık ve İş Güvenliği Birimi tarafından program dahilinde devam edeceğini söyledi.