Beni bırakma oğlum

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Beykonak Köyü'nde varil ve buzdolabından yaptıkları kayığın barajda alabora olması sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki Soykan Duyar gözyaşl

GÜNDEM 15.06.2016 18:59:00 0
Beni bırakma oğlum

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi, geçen Pazar günü kapağı çıkarılmış buzdolabı ve varilleri bağladığı kayıkla gölete açılan Mehmet Özen ve yanındaki arkadaşının oğlu Soykan Duyar, kayığın alabora olması sonucu hayatını kaybetmişti. Küçük Soykan için Kırkavak Köyü Gazi Turhan Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Duyar’ın yakınları ile köylüler katıldı.

 

ANNE FERYADI YÜREK YAKTI
Cenaze namazının ardından Soykan Duyar gözyaşlarıyla toprağa verildi. Oya Duyar, oğlunun mezarına sarılarak, “Bırakma beni. Sen karanlıktan korkarsın. Buralarda nasıl duracaksın? Bana ‘şaka yaptım de’ hadi çık. Ben buradayım hadi oğlum şaka yaptım de gel” diyerek ağlaması cenazeye katılanların yüreklerini dağladı.
Baba Engin Duyar’da oğlunun mezarı başında dua ederken ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Anne Oya Duyar oğlunun cansız bedeninin örten toprağa sarılarak dakikalarca ağlamasının ardından yakınları tarafından güçlükle mezarlıktan çıkartıldı. Hayatını kaybeden Mehmet Özen’in cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için sevk edildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından toprağa verilecek.