Karaağaçlılar Büyükşehir iftarına ilgi göstermedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede iftar programları kapsamında önceki gün Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Mahallesi'nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişilik hazırlanan i

GÜNDEM 12.06.2016 16:33:00 0
Karaağaçlılar Büyükşehir iftarına ilgi göstermedi

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
Karaağaç Mahallesi’ndeki tören alanında düzenlenen iftar programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Tamer Dodurka ve Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve yaklaşık 200 kadar vatandaş katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
İftar programında yapılan yemek duasının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Bayramı’nda bizlerle birlikte oruç açan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a düzenlemiş oldukları iftar programı münasebetiyle çok teşekkür ediyorum. Bir Karaağaçlı olarak tuttuğumuz orucun hayırlara vesile olmasını, Allah katında da kabul görmesini temenni ediyorum” dedi.

 

KARAAĞAÇ BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da iftar programına katılımlarından dolayı Karaağaç Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu yıl Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçede bir iftar programı düzenlemek istedik. Karaağaç benim için çok özel bir bölge. Bu nedenle Kapaklı’daki iftar programının Karaağaç Mahallesi’nde yapılmasını istedim. Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

 

İLGİ AZ OLDU
Bin kişilik bir organizasyon hazırlığının yapıldığı iftar programına Karaağaç Mahallesi sakinlerinin beklenen ilgiyi göstermemesi akıllara, “Büyükşehir Belediyesi iftar programının duyurusunu mu yapamadı, yoksa Karaağaçlılar iftar programına katılmak mı istemedi?” sorusunu getirdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ