Saklandığı metruk binada yakalandı

Kapaklı'da yaşayan ve kardeşi ve arkadaşlarıyla Çorlu'ya uyuşturucu almaya gittiği idida edilen 26 yaşındaki Serhat Kulaksızoğlu'nu polis zannederek alnından vurarak öldürdükten sonra kaçan aynÄ?

GÜNDEM 1.06.2016 20:21:00 0
Saklandığı metruk binada yakalandı

Kapaklı'da halı ve oto yıkıma dükkanı işleten Serhat Kulaksızoğlu, geçen 29 Mayıs günü kardeşi ve 2 arkadaşıyla birlikte otomobille Çorlu'ya  geldi. İddiaya göre uyuşturucu satın almak için beraberindekilerle Hıdırağa Mahallesi Ahmet Bayırı Aralığı’na giden Kulaksızoğlu, kendisini polis zanneden uyuşturucu satıcısı tarafından alnından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri katil zanlısının Hasan D. olduğunu tespit etti.

METRUK BİNADA YAKALANDI
Dinler’in metruk bir binada saklandığı bilgisini alan polis ekipleri, operasyon düzenledi. Evde tabancayla birlikte yakalanan Hasan D., gözaltına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Hasan D., Serhat Kulaksızoğlu’nu öldürmediğini söyledi. Suçlamaları kabul etmeyen Dinler ifadesinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

KRİMİNAL İNCELEMEYE ALINDI
Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan Hasan Dinler, Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne konuldu. Polis, Hasan D. ile birlikte ele geçirilen 7.65 çapındaki tabancayı ise kriminal incelemeye aldı. Tabancanın, Serhat Kulaksızoğlu’nu öldüren tabanca olup olmadığı incelemenin ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.