Cömert Kaymakam

Kapaklı Gazi İlkokulu yöneticileri, öğretenleri ve velilerin desteğiyle oluşturulan kütüphane, düzenlenen törenle açıldı. Kütüphanenin açılışını yapan ve okumanın önemine değinen K

EĞİTİM 24.05.2016 18:31:00 0
Cömert Kaymakam

Kapaklı Gazi İlkokulu'nun yeni oluşturulan Kütüphanesinin açılış törenine, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanvekili Ender Dubaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Tekin Oruç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

BİN KİTAP SÖZÜ
Okulun 3. katındaki kütüphanenin açılış kurdelesini, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ile, açılışa gelenler birlikte kesti. Çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırılması gerektiğini belirten Kaymakam Gürbüz, "Bunun için kütüphaneler çok önemli. Okulumuzun kütüphanesi çok güzel olmuş. Masa ve sandalyeleri rengarenk. Birbirinden güzel kitaplar var kütüphanede” dedi. Kaymakam Gürbüz, Kaymakamlık olarak okula bin adet kitap sözü verdi.

OKUL İSTEYEREK GİDİLEN BİR KURUM OLMALIDIR
Açılışın ardından program, okulun konferans salonundaki devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Osman Günel, “Biz, çocuklarımızı yetiştirirken, hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla çalışıyoruz. Öğrencilerimizi eğitimin, bilimin ön gördüğü kurallar içinde başarıya ulaştıracağımıza olan inancımız tamdır.Okul, çocuk için isteyerek gidilen bir kurum olmalıdır. Bu bilinçle, okul idaresi, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte okulumuzun fiziki imkanlarını iyileştirirken, öğrencilerimiz için de kütüphane yaptık. Öğrencilerimizin kütüphanemizden en üst düzeyde faydalanmalarını temenni ediyorum.”dedi.