Seçkin ailesinin en zor günü

İstanbul'un Kartal İlçesi'ndeki bir enerji firmasında çalışan ve 31 yaşında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Metin Seçkin'in babası Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan YardÄ?

GÜNDEM 19.05.2016 17:04:00 0
Seçkin ailesinin en zor günü

Geçtiğimiz yıl hayatını Handan Seçkin ile birleştiren, çevresinde oldukça sevilen bir kişi olan Metin Seçkin'in ani ölümü ailesini, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Baba Mustafa Seçkin ve anne Mahire Seçkin, dün Gabralı Otel’de eş, dost ve akrabalarının taziyelerini kabul etti.
Seçkin ailesine, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve İlçe Yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İlçe Yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve İmdat Özgör, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili İsmail Akın ve Oda Yönetimi, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar ile Seçkin ailesinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş taziyelerini iletti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Taziye ziyaretinde bulunanlara teşekkür eden Mustafa Seçkin ve eşi Mahire Seçkin, “Evlat acısı çok zormuş. Allah kimseye evlat acısı çektirmesin” dedler ve gözyaşlarını tutamadılar. Metin Seçkin, bugün Merkez Osmanlı Camii’nde Cuma Namazı’nın ardından kılınacak cenaze namazı sonrası İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.