Uyan'dan Camcı'ya "Her zaman birleştirici olun" tavsiyesi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 18.05.2016 18:23:00 0
Uyan

Geçtiğimiz 10 Nisan'da yapılan CHP İlçe Kongresine kazanan Engin Camcı ve yönetim kurulunu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte ziyaret eden Uyan ve Turan, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
CHP Çerkezköy İlçe yönetimini başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirten ve tavsiyelerde bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Hiç bir zaman ayrıştırıcı olmayın. Her zaman birleştirici olun. Başarılı olmak için birleştirici olduğunuz zaman başarı kendiliğinden gelir. 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ve  her zamanda birleştirici oldum.Çerkezköy büyük bir ilçe ve nüfusu da her geçen gün hızla artması nedeniyle burada siyaset yapmakta zor. Bu nedenle devamlı ılımlı ve birleştirici olmak zorundasınız.”dedi.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİPLE GÖREVE GELDİK
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ise, " 10 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz kongre ile genç ve dinamik bir ekiple göreve geldik.Amacımız ilçemizde partimizi daha üst noktalara taşımak ve bu nedenle canla başla özveriyle çalışacak bir ekiple yola çıktık.Sizlerinde dediği gibi her zaman birleştirici olacağız.Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi içinde belediyemizle birlikte koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ