Sahil böyle olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın merkez Süleymanpaşa ilçesindeki sahil dolgu alanındaki 2. etap çalışmaları sürüyor.

GÜNDEM 17.05.2016 17:51:00 0
Sahil böyle olacak

Bin 1350 metre uzunluğunda yürüyüş, bisiklet ve koşu yolu çalışmasını kapsayan 1. etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bandın tamamlayıcısı olan ve yanında bulunan 43 bin 500 metrekarelik alanda sahil 2. etap çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.
Büyük bir bölümü asfalt olan 43.500 metrekarelik alanın asfalt tıraşlama çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer,  asfalttan arındırılarak projenin uygulanması için zemin hazırlandığını belirttiler. Toprak tesviye çalışmaları yapılarak projenin yürüyüş yolları ve yeşil alan bölgeleri belirlenirken,  alt yapı, yeşil alanların peyzaj çalışmaları, yürüyüş yollarının taş döşeme çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ve sulama tesisatı çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaların bittiği bölgelerin halkın kullanımına açılacağı ve büyük bir kısmı yeşil alan olacak sahil 2. etap projesinin Mayıs ayı sonuna kadar  tamamının halkın hizmetine kazandırılacağı belirtildi.