Sözdinler'den engelli minibüsü sözü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy ve Kapaklı Şubeleri tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Gülen Yüzle

GÜNDEM 15.05.2016 16:50:00 0
Sözdinler

ÇOSB Sosyal tesislerinde bulunan Pırıltım Restaurant'ın bahçesinde düzenlenen ‘Gülen Yüzler’ pikniğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,ÇOSB Yönetim Kurulu başkanvekili Natan Yakuptur, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya,Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ile dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

TSD Çerkezköy Şubesi Bşakanı Hayrettin Çetinkaya, en büyük ihtiyaçlarının başında dernek üyelerinin ulaşımını sağlamak için bir engelli minibüsü ihtiyaçları olduğunu her platformda söyleyerek destek istemişti. Bu isteğe ÇOSB yönetimi duyarsız kalmadı ve özel insanların özel haftasında derneğe engelli minibüsü sözü verildi.ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, "Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çok güzel çalışmalar yapıyor ve kendisini tebrik ediyorum.Sizlere yaptığı bu çalışmaları hayranlıkla izliyorum.Hayrettin başkan bizden sizler için bir engelli servis aracı isteğinde bulunmuştu ve şimdi onun sözünü veriyorum.Sizlere bir engelli minibüsü alacağız.Hayırlı uğurlu olsun.Tüm engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü şahsım ve yönetim kurulumuz adına kutluyorum.”dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, " ÇOSB tarafından engelli kardeşlerimiz için hazırlanan bu güzel program nedeniylede OSB yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin dünya engelliler gününü bir kez daha kutlu olsun diyorum.”dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Yapılan konuşmaların ardından ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve engelli bireyler, çalan canlı müzik eşliğinde Tekirdağ karşılaması oynadılar. çeşitli ikramlarında yapıldığı piknikte, dernek üyeleri gün boyu gönüllerince öğlendiler. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile son buldu.

 

Haber / Gökhan TEKER