ÇOSB'de sanat etkinlikleri sürüyor

Daha önce Çerkezköy ve Kapaklı'da yaşayanları birçok tiyatro oyunu ile buluşturan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla bu kez Haldun Taner'in yazdığı, Fıra

GÜNDEM 11.05.2016 17:59:00 0
ÇOSB

Haldun Taner hayranı iki oyuncunun arasında geçen hikayeyi konu alan oyunda, iki genç Haldun Taner’in yaşamı, sanatı, düşünceleri, huzur verici kişiliği, genç eşiyle yaşadığı aşk üzerine sohbet ederlerken araya giren karanlık bir tip zehir saçıyor. Oyundaki çetin tartışmalar, ülkemizin gerçeklerine de şaşırtıcı bir şekilde ışık tutuyor.
ÇOSB Konferans Salonunda sahnelenen tiyatroyu, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy OSB eski Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Adal, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek üyeleri ile çok sayıda davetli izledi.
Oyun ilgiyle izlenirken, oyunun sonunda Kaymakam Gürbüz ve ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etiler.

Haber / Ahmet KARDEŞ