Hema'dan özel bireylere helikopter gezisi

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hattat Holding bünyesindeki Hema Endüstri

GÜNDEM 9.05.2016 18:38:00 0
Hema

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ne üye 5 engelli birey, Hema Endüstiri A.Ş.'nin yaptığı sürpriz ile hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşadı. Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat'ın içinde bulunduğu helikopter piste iniş yaptı. Ardından dernek üyeleri Oğuz Kör, Muhammet Uygur, Süleyman Can, Hüseyin Tunç ve Cansu Uzun, minibüsle ÇOSB'deki Hema Endüstri Helikopter pistine getirildi. Burada Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat, engelli bireylerle sohbet etti ve kendilerine keyifli uçuşlar diledi.

GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLDÜLER
Ardından Hema Endüstri yetkilileri, 5 dernek üyesini helikoptere bindirildi. Engelli gençler daha sonra Kaptan Pilot Mehmet Aksel ve yardımcı Pilot Yelda Gargun ile birlikte Kapaklı ve Çerkezköy semalarında helikopter turu yaptı. Heyecanları gözlerinden okunan dernek üyesi gençler, iki ilçeyi cep telefonları ile havadan görüntüledi ve keyifli bir uçuş geçirdiler.İlk defa helikoptere bindiklerini belirten gençler, bu imkanı kendilerine tanıyan Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat ve Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan ile Hattat Holding ailesine teşekkür etti.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ
Her insanın bir engelli adayı olduğunu belirten  Hema Club sorumlusu Semra Yalçın, “Dolayısıyla çevremizde engelli bir insan gördüğümüzde ona acıyarak bakmak yerine ona engelini unutturacak şekilde davranmamız gerekir. Bir gün bizim de başımıza aynı durumun gelebileceğini düşünerek çevremizdeki engelli vatandaşlara yardım etmeliyiz. Hattat Holding olarak sosyal sorumluluk kapsamında Dünya Engelliler Haftası dolayısı ile Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ne kayıtlı 5 gencimizi alıp; Hattat Air’e ait helikopter ile gezdirmeye karar verdik” dedi.
Semra Yalçın, ardından özel gençlerin  annelerine ‘Anneler Günü’ dolayısıyla birer kahve fincan takımı hediye etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ