Krediye onay çıktı

Çerkezköy Belediye Meclisi, Kent Güvenlik Sistemi kurulması için gereken 6 milyon lira için bankalardan kredi çekilerek temin edilmesini, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul etti.

GÜNDEM 5.05.2016 19:21:00 0
Krediye onay çıktı

Belediye meclisinin ikinci oturumu, Belediye Başkanvekili Rağbet Erol başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda toplandı. İlk olarak Çerkezköy ilçesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşülerek, 7 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Ardından gündemin üçüncü maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ nün Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan su deposu yerinin görüşülmesi hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu görüşleri doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin dördüncü maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün Çerkezköy Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabının görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, kabul edilen 2015 Mali Yılı Gider Bütçesi’nin 75 milyon 424 bin lira olarak tahmin edildiğini, 74 milyon 798 bin lira olarak gerçekleştiğini belirterek, gerçekleşme oranının yüzde 99 olduğunu söyledi. Gelir Bütçesi’nin ise 75 milyon 424 bin lira olarak tahmin edildiğini ve 87 milyon 798 bin lira tahakkuk ettiğini ve 82 milyon 861 bin 977 lira olarak gerçekleştiğini ve gerçekleşme oranının yüzde 103 olduğunu, tahakkukun tahsilata oranının yüzde 89 olduğunu belirtti.

6 MİLYON KREDİ ÇEKİLECEK
Çerkezköy'ü 7/24 takip edecek olan ve ilçenin trafik ve güvenliğini sağlamak amacıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulacak Kent Güvenlik Sistemi  için, önceki oturumda 6 milyon kredi çekilmesi için Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen rapor görüşülerek meclise gönderildi ve komisyonun raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.