El emeği ürünler sergilendi

Edirne Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Lokali'nde gerçekleştirilen Edirnekari ve El Sanatları Kursu'na katılan 19 kursiyerin bir yılda yaptığı el emeği ürünler sergilendi.

GÜNDEM 3.05.2016 20:25:00 0
El emeği ürünler sergilendi

Edirne Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Lokali’nde gerçekleştirilen açılış törenine Edirne Belediyesi Başkanvekili Selçuk Çakır, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları; Çiğdem Gegeoğlu, Ertuğrul Tanrıkulu ile İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Emin İnağ katıldı.
Serginin açılışında konuşan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Edirnekari’nin tanıtılması, unutulmaması ve geleceğe taşınması için Edirne Belediye bünyesinde açılan kurslara çok önem verdiklerini söyledi.Edirne Belediyesi olarak kadın lokallerini her mahalleye açmak istediklerini anlatan Gegeoğlu, “Kaleiçi’nde yer alan Eski Vali Konağı’nı 8 Mayıs Anneler Günü’nde Saat: 14.00’de Kadın Merkezi olarak hizmete kazandırıyoruz”diye konuştu.
Edirnekari Kurs Hocası Canan Gürcenan sergiye katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün burada bir yıllık el emeğimizi sergiliyoruz. Sergimiz 6 Mayıs 2016 Cuma Günü’ne kadar açık kalacak” dedi.
200 parça ürünün yer aldığı serginin protokol üyeleri tarafından açıldı. Serginin 6 Mayıs gününe kadar açık olacağı belirtildi.