En rahat alacağımız yer Çerkezköy

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Engin Camcı başkanlığındaki yeni yönetimini kutladığını belirterek, "Gördüğüm manzara bu yönetim Çerkezköy'ü uçurur. Bazı kesimler Ç

GÜNDEM 2.05.2016 00:23:00 0
En rahat alacağımız yer Çerkezköy

Öztrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Münir Karaevli ile birlikte 10 Nisan'da yeni yönetimini oluşturan CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulunda bulunan tüm herkesin görev ve sorumluluğunun bilinci içersinde olduğunu belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, çalışarak zor ve onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

KOL KOLA GİRECEĞİZ
Yönetime başarılar dileyen CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, “Yakın tarihte CHP Tekirdağ örgütlerinin üç tanesinin kongresini bitirdi. Dışarıdan bize CHP’de kavga olduğunu yaratmak istiyorlar. CHP’de kavga bitmiştir, artık kavga etme lüksümüz yoktur. Artık kol kola girip belediyelerimiz ve örgütler ile koordineli bir şekilde çalışma vaktidir” diye konuştu.
KİMSE CHP'Yİ TUTAMAZ
CHP Çerkezköy İlçe Kongresi'ne Amerika’da olduğu için katılamadığını belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, "Seçilen arkadaşlarımızın hepsini kutluyor, başarılar diliyorum. Gördüğüm manzara bu yönetim Çerkezköy’ü uçurur. Bazı kesimler Çerkezköy ve Kapaklı’nın seçimlerde riskli olduğunu söylüyorlar. Bana göre en rahat belediyeyi alacağımız yer ise Çerkezköy olacaktır. Bu seçimleri almak zorundayız. Genç Belediye Başkanınız, ilçe başkanınız ve yönetiminiz var. Böyle başkana ve yönetime Çerkezköy’ün ihtiyacı vardı. Kimse bu saatten sonra CHP’yi tutamaz. Çıtayı yüksekten aldınız. Bunu da daha yükseğe taşımak her zamankinden fazla çalışmayı gerektirir. Yeni yönetim bu çıtayı çok daha yukarıya taşıyacaktır” dedi.