Bayram öncesi okul bahçesi asfaltlandı

Ergene Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçedeki çok sayıda okulun çevre bakımlarını yapmayı sürdürüyor.

GÜNDEM 20.04.2016 01:59:00 0
Bayram öncesi okul bahçesi asfaltlandı

Çalışmalar kapsamında Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,Ulaş İlköğretim Okulunda 23 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören programı öncesinde bahçe alanında asfaltlama çalışması yaptı.
OKULLARIMIZIN YANINDAYIZ
Belediye olarak eğitime her alanda destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Eğitime büyük önem veriyoruz. Okullarımızdan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın yaşam ve gelişim yuvasıdır. Bu anlayıştan hareketle Ulaş İlköğretim Okulu'nun geçen yıl boya badana ve tadilat çalışmalarını gerçekletirdik. Eğitimin desteklenmesi adına okullarımızda öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan okulların boya badana ve bahçeleri dahil olmak üzere çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz."dedi.